banner
Tachyon super bergkristal energie bolletje
Tachyon super bergkristal energie bolletje
24.00
Staffelprijzen
5x
€ 21.00 p/s

10x
€ 18.00 p/s

12-20 mm Wordt geleverd met suède buideltje.
Het GT-Tachyon energiebolletjes door en door tachyon gestructureerd.
Zo heeft deze steen de tachyonen aantrekkende werking waardoor hij het zelfgenezend vermogen ondersteunt. Ook versterkt de Tachyonen energie de eigenschappen van het kristal enorm. Dit bolletje is van zuiver en helder bergkristal
Bergkristal staat bekend om zijn zuiverende en helende werking
Het is een zuiverende steen, die negatieve energieën neutraliseert. Bergkristal helpt je om contact te krijgen met je eigen intuïtie en sensitiviteit.
Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor heling en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen.