banner

Tachyon materialen

Tachyonen en Akasha

Als we denken aan de ether of aan de submoleculaire ruimte, (de ruimte tussen de deeltjes) dan hebben we misschien het idee dat dat een lege ruimte is. Eigenlijk is niets minder waar. Deze ruimte is een enorm potentieel van energie en materie. En hoe zou dat kunnen als deze ruimte leeg is? Alle andere elementen zoals aarde, water, vuur en lucht worden geboren in deze zogenaamde “lege” ruimte.
Dit wordt ook door de wetenschap onderschreven, maar het is natuurlijk wel een groot probleem om met de wetenschappelijke geest te bevatten dat een lege ruimte, een niets, de oorsprong kan zijn van alle deeltjes.
De wetenschappelijke oplossing was om deze kosmische “supermarkt” een naam te geven, zodat het weer “iets”is.
Zodra je ergens een naam aan geeft is het iets! Zo is de wetenschap met het begrip neutrino gekomen. Als je een wetenschapper vraagt of een neutrino nu een deeltje(materie) of een golf(energie) is, dan zal hij zeggen dat een neutrino datgene is wat er nodig is, of datgene wat je wil meten. Een andere naam voor neutrino is daarom ook wel energie-deeltje of tachyon.


Het begrip Akasha uit de Indiase filosofie komt heel nauw overeen, met wat we over tachyon-energie weten.
Een citaat van Klaas-Jan van Velzen “De Akasha is de ruimte waarin het oneindige veranderingsproces ( van het ontstaan en weer oplossen van Universa) zich afspeelt. Maar dat niet alleen. De Akasha is niet alleen de ruimte maar ook de potentie van de oorspronkelijke substantie waaruit al het bestaande wordt gecreëerd. Deze ruimte is een vormloos stralingsveld van intelligente energie dat zich in steeds veranderende manifestaties toont.”
Akasha is niet alleen maar een lege ether. Het is ons gezamenlijk geheugen ; alle kennis van iedereen is opgeslagen in de “akasha records” .

Stel ik geef je een stapel oude kranten. Goed ik geef je er ook nog een zak zand en een fles druivensap bij. Nu vraag ik je om hier een fiets van te maken. ……..onmogelijk?
Ons eigen lichaam verricht wonderen die nog veel ingewikkelder zijn! Met een paar wortelen, wat rijst, een kop thee en een kop koffie weet ons lichaam organen op te bouwen die verreweg veel complexer zijn dan een fiets! Ons lichaam breekt de stoffen die binnenkomen af tot de meest elementaire vorm en bouwt dan iets nieuws met een compleet andere structuur en materie dan het oorspronkelijk materiaal. En doet dat met een intelligentie waar de meest geleerde wetenschapper nog niet aan zou kunnen tippen.

Waar komt deze intelligentie vandaan? Waar verblijft deze?
Deze intelligentie is voortdurend aan het werk: als een orgaan éénmaal opgebouwd is, dan moet het nog zo’n 80 jaar blijven bestaan en mag geen moment stoppen met z’n taak. Als je nu op submoleculair (kleiner dan het molecuul) niveau gaat kijken dan kun je zien dat de materie waaruit dit orgaan opgebouwd is, niet zo stabiel is als het lijkt. Submoleculaire deeltjes verdwijnen in het “niets”en komen tevoorschijn uit het “niets”. Op dit niveau is de materie voortdurend aan het veranderen en toch blijft de hele vorm en functie van het orgaan in stand.

Als we nu een ziekte in ons lichaam opgebouwd hebben., dan zou je zeggen dat met het voortdurend verversen van de submoleculaire deeltjes je lichaam binnen zeer korte tijd weer gezond zou moeten zijn. Je zou de informatie, die ervoor zorgt dat een bepaald onderdeel van ons lichaam functioneert zoals het zou moeten functioneren, een blueprint kunnen noemen. (Een blueprint is een uitgebreide bouwtekening hoe iets gemaakt moet worden). De submoleculaire deeltjes die uit het “niets”verschijnen, doen dat vólgens die blueprint. Als we nu een ziekte hebben en deze blijft bestaan dan is er kennelijk een beschadiging opgetreden in de blueprint en weten de submoleculaire deeltjes niet meer hoe ze een gezond lichaam moeten opbouwen.

Nu blijkt dat een versterkte toevoer van tachyonen energie de oorspronkelijke blueprint kan herstellen. En als de oorspronkelijke blueprint hersteld wordt, kan het lichaam zich weer zelf herstellen. Natuurlijk is het als mens mogelijk om tachyonen aan te trekken en te gebruiken voor het zelfgenezend vermogen. Maar voor de meesten van ons geldt dat we nog niet zo vergevorderd zijn, dat we dit voortdurend kunnen doen en daarom is het ook heel fijn dat er producten zijn die als een soort tachyonen antenne werken. Deze producten zijn op submoleculair niveau zo geherstructureerd dat ze tachyonen uit het submoleculaire niveau aantrekken en om zich heen distribueren. Er zijn producten die een ruimte vullen met tachyonen energie (huis energie bollen) en zo de atmosfeer reinigen en de negatieve effecten van allerlei invloeden zoals electrosmog en wateraders bij ons neutraliseren. Er zijn ook producten die je vast kunt houden of bij je dragen; zij werken direct op je zelfgenezend vermogen in.

©Micha Stemerding (niets uit deze tekst mag zonder toestemming van de auteur overgenomen worden.)


 

De Tachyon producten kunnen op generlei wijze een behandeling van een erkende medische dokter of specialist vervangen

Sorteer op: