banner
Klankbuis 1e chakra
Klankbuis 1e chakra
Klankbuis 1e chakra
44.00


Elegante klankbuis van hoge kwaliteit, met houten drager die prettig in de hand ligt.
De buis is op het eerste chakra is afgestemd.
Excl. houten standaard. (voor standaards bekijk ons assortiment Buizen standaards)

Het eerste chakra, ook wel basis- of stuitchakra genoemd, bevindt zich onderaan de ruggengraat. Hier komt de energie uit de aarde je lichaam binnen, waarna het door alle andere chakra's stroomt. Ook wordt vanuit het eerste chakra overbodige of ongewenste energie afgevoerd. Het eerste chakra gaat over het leven in het hier en nu, de levenszin, en de kracht om het aardse leven aan te kunnen en aan te gaan.

Wanneer dit chakra goed werkt en de energie er vrij doorheen stroomt, ben je als mens volledig aanwezig, geaard en vitaal.
Wanneer dit chakra geblokkeerd is, kan dit voelen als een afwezig zijn, zweven. Ook voelen mensen met een geblokkeerd eerste chakra zich soms extreem ongeduldig. Dit komt door het volgende fenomeen: voordat we op aarde komen gaan we door een wereld waar alles gerealiseerd wordt op het moment dat we het wensen. Wanneer we niet geaard zijn, ondervinden we grote moeite met het accepteren dat alles op aarde tijd kost op te verwezenlijken.

Wanneer het eerste chakra geblokkeerd is kan men zich ook futloos voelen, zonder energie. Dit komt doordat de energie vanuit de aarde niet goed opgenomen wordt, maar tevens door het "afwezig" zijn; we verliezen energie doordat we er niet bewust van zijn dat we onze energie loslaten, meegeven aan anderen waarmee we in contact komen.