banner
WinkelwagenZoeken

Holistische Psychotherapie ACTIE

Holistische Psychotherapie
€ 29.50 nu € 16.00
Uitverkocht


Staffelprijzen
3x € 14.00 p/s
Holistische psychotherapie
Klaas-Jan van Velzen
AnkhHermes, 2005
331 pagina's


"De eenheid van lichaam, geest en ziel vanuit indiaas perspectief"

In Holistische psychotherapie wordt de samenhang verduidelijkt van lichaam, energielichaam, zintuiglijk bewustzijn, zelfbewustzijn en spiritueel bewustzijn. Er wordt concreet beschreven hoe op elk van deze vijf niveaus (de kosha's) therapeutisch kan worden gewerkt. Het unieke karakter van de basisconstitutie van de cliënt is daarbij het uitgangspunt. Als de cliënt in contact kan zijn met zichzelf, wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd, net zoals een botbreuk zich vanzelf herstelt wanneer de uiteinden van het bot weer met elkaar in contact woprden gebracht.

Het begrippenkader van het Indiase denken is doordrongen van het inzicht in de eenheid van alle zijn. Voor de psychotherapeut geeft dat rijke aanknopingspunten om de cliënt te begeleiden in het herstellen van het contact met zijn oorspronkelijke natuur.

KLAAS-JAN VAN VELZEN studeerde sociale wetenschappen en is werkzaam in de reguliere geestelijke gezondheidszorg. Tevens is hij yogaleraar, spiritueel therapeut en ayurvedisch therapeut. Samen met zijn vrouw heeft hij een praktijk voor holistische therapie (De Wilde Roos in Soest). Eerder verscheen van hem Yoga & chakra's.
Terug naar overzicht
Andere klanten kochten ook


©2024 klankbuizen webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop